Jánske ohne nad Šíravou: Oživenie kultúry a pohybu v srdci rekreačného raja!

22

Jun

Jánske ohne nad Šíravou: Oživenie kultúry a pohybu v srdci rekreačného raja!

  • 22.06.2024
  • Vinné

Obsah udalosti



S pýchou predstavujeme Podujatie Jánske ohne nad Šíravou, ktoré sa zasadzuje do úžasného prostredia vyhľadávanej turistickej destinácie - Vinianskeho jazera. Toto podujatie nie je len o pasívnom oddychu, ale aj o aktívnom pohybe, ktorý zvyšuje atraktivitu a poznávanie kultúrnych, umeleckých, historických a spoločenských pamiatok a hodnôt v našom rekreačnom priestore.

1/ Gurmánske špeciality: Potešte svoje chuťové poháriky tradičnými gurmánskymi špecialitami Dolného Zemplína, ktoré vás zavedú na cestu po autentických chutech a vôňach tohto kraja.

2/ Turizmus: Spojte svoje sily a vydajte sa na spoločný výstup na majestátny Viniansky hrad, ktorý ponúka nádherné výhľady a históriu bohatú na príbehy.

3/ Tradície: Prebádzajte hlboko zakorenené tradície Dolného Zemplína a obohatťte svoje poznanie o miestnych obyčajoch a rituáloch.

4/ Šport a zábava: Nechajte sa unášať športovými aktivitami a zábavou, ktoré tento región ponúka, a objavte nové spôsoby, ako si užiť čas v prírode.

5/ Kultúra a umenie: Pohreňte sa do bohatého sveta kultúry a umenia, ktoré tento región ponúka, a objavte nové perspektívy a inšpirácie.

A nezabudnite, že súbor Zemplín bude prítomný svojím kultúrnym vystúpením, čo ešte viac obohatí atmosféru podujatia!

Popis udalosti



  • Typ: Podujatia
  • Miesto: Vinné
  • Termín od: 22.06.2024
  • Termín do: 22.06.2024

Newsletter


ksk
mksr
fond
matica_slovenska
michalovce
michalovcan
mistral
msks
noc
sobrance
akoi
hvezdaren_urbanovo
loader